web analytics

Organize Cad, No 24, Gebze, Kocaeli

Hizmet Saatleri
Pzts-Cuma
08:30 - 18:30
Cumartesi:
09:00 - 13:00

3x12m Açılır Panjurlu Büfe Cafe Restorant Konteyner, Kompozit Kaplamalı Seyyar Restoran – CAFE119

48 m2 alana sahip ön cephesi pistonlu açılır panjurlu, büfe, cafe, restorant kullanımına uygun, kompozit kaplamalı seyyar restoran konteynerleri.

3×12 m genişliğinde 48 m2 alana sahip ön cephesi pistonlu açılır panjurlu, büfe, cafe, restorant kullanımına uygun, kompozit kaplamalı seyyar restoran konteynerleri. Şehir merkezinde, plajda, şehir park alanlarında, konser ve miting alanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz uzun ömürlü ve geniş, ferah seyyar cafe, büfe ve restonrat konteynerleri Yuvam Konteyner kalitesinde ürettirin.

Önce cephesi komple hidrolik pistonlu açılır kompozip kaplamalı panjurdan oluşmaktadır. Üst çatı etrafında dekoratif alüminyum küpeşte ile şekil verilmiştir. Ayrıca istiğinize çatı bölümüne özel güçlendirme yapıp, çatıyıda müşterileriniz için teras balkon olarakta üretmekteyiz. Personel girişi için konteynerin arka tarafında alüminyum kapısı yer almaktadır. Konteyner içerisinde buz dolabı, fırın, ızgara, bulaşıp tezgahı için ihtiyacınız oranında priz ve su tesisatı yer almaktadır.

GENEL ÖZELLİKLERİ:

  • Konteynerin dış duvarları Ahşap renginde ve Antresit gri renkte 2 farklı kompozit ile kaplanmıştır.
  • Konteyner iç duvarları beton özelliğine sahip betopan plakaları ile kaplanmıştır.
  • Duvar arası ısı yalıtımı EPS köpük ile sağlanmıştır. Ayrıca tercihinize göre taş yünü ile de ısı yalıtımı sağlanmaktadır.
  • Konteyner zemini laminat parke ile kaplanmıştır.
  • İç aydınlatmaları yeterli sayıda spot lamba ile sağlanmaktadır.
  • Konteyner içerisinde büfe yada restoran cafede kullanmanıza uygun sayıda (fırın, tost makinası, buz dolabı, ızgara vs) elektrik prizi ve su tesisatı çekilmektedir.
  • Konteynerin ön cephesindeki çencereler hidrolik pistonlarla kolayca açılmaya uygun yukarı açılan ve orada sahip kalan pencere şeklinde imal edilmiştir.

FOTO GALERİ:

Ek bilgi

Ağırlık 48 lbs
Boyutlar 1200 × 300 × 260 cm

Ürün Fiyat Talep Formu