web analytics

Organize Cad, No 24, Gebze, Kocaeli

Hizmet Saatleri
Pzts-Cuma
08:30 - 18:30
Cumartesi:
09:00 - 13:00

260x420cm Kompozit Kaplamalı Güvenlik Konteyneri – KOM114

(1 müşteri değerlendirmesi)

260×420 cm ebatında 11 m2 alana sahip dışı alüminyum kompozit kaplamalı, içi betopan kaplamalı, kapı ve pencereleri alüminyum doğramalı bekçi kulübesi, güvenlik kabini, showroom konteyneri.

260×420 cm ebatında 11 m2 alana sahip dışı alüminyum kompozit kaplamalı, içi betopan kaplamalı, kapı ve pencereleri alüminyum doğramalı bekçi kulübesi, güvenlik kabini, showroom konteyneri.

Kurumsal firmaların girişlerinde şık ve kurumsal görüntü sunan, fabrika bekçilerine özel ürettiğimiz bu güvenlik kulübesi yaklaşık 11 m2 dış ölçüleri ile aynı anda 2-4 arası personelin içerisinde rahatlıkla çalışacağı alan sunar. Alüminyum kompozit dış kaplaması sayesinde yıllarca renk atmadan, paslanmadan kurumsal yapınıza uygun kullanmaya devam edersiniz. İçerisinde kullandığımız betopan kaplama sayesinde olası yangınları yavaşlatır ve zaman içerisinde sıradan evlerde kullanılan duvar boyası ile tekrar tekrar yıllarca kullanmaya devam edersiniz.

GENEL ÖZELLİKLER:

  • Dışı alüminyum kompozit kaplamalıdır. örnek üründeki renk antresit gridir, fakat siz renk kartelamızdan fiyat farkı olmaksızın farklı bir alüminyum kompozit rengi seçebilirsiniz.
  • İç duvarları yangın yavaşlatıcı özelliğe sahip yerli üretim betopan kaplamalıdır.
  • Pencereleri alüminyum doğramadır.
  • Bu modelde konteynerin ön cephesindeki pencereler sürgülü pencere olarak dizayn edilmiştir. Fakat siz farklı cephelerdeki penceleride sürgülü olarak seçebilirsiniz.
  • Kapısı alüminyum doğrama kapıdır. İsteğinize göre daha iyi ısı yalıtım için renkli PVC doğramalı kapı olarakta imalatını yapabilmekteyiz.
  • Zemini standart kalite TSE’li laminat parke kaplamalıdır. Siz daha özel parke tercih ederseniz, bunu imlatımıza kendiniz satın alıp getirmeniz durumunda bu parkeyide döşeyebilmekteyiz.
  • Çatısı standart ölçülerde çıkıntılara sahip parapet çatıdan oluşmaktadır. İsteğinize göre parapet çatı büyüklüğünü daha da artırabilmekteyiz.
  • Dış aydınlatması parapet çatının dört köşesinde yer alan spot aydınlatma lambaları ile sağlanmaktadır.
  • İç aydınlatması standart oda içi tavan aydınlatması ile sağlanmaktadır.
  • Elektrik hatta standart olarak 1’er adettir. Sizin talebiniz olursa içerisine daha fazla elektrik prizi koymaktayız ve belirtmeniz durumunda ayrıca telefon hattı ve internet için ethernet hattı da döşemekteyiz.

FOTO GALERİ:

Ek bilgi

Ağırlık 11 lbs
Boyutlar 420 × 260 × 260 cm

260x420cm Kompozit Kaplamalı Güvenlik Konteyneri – KOM114 için 1 değerlendirme

  1. Yuvam Konteyner

    4 personelin aynı anda çalışabielceği kaliteli bir alan sunuyor.

Add a review

Ürün Fiyat Talep Formu