web analytics

Organize Cad, No 24, Gebze, Kocaeli

Hizmet Saatleri
Pzts-Cuma
08:30 - 18:30
Cumartesi:
09:00 - 13:00

3x7m İki Katlı 12’li Birleşim Şantiye Konteynerleri – SAN126

3x7m, 252 m2 iki katlı 12li birleşim şantiye konteynerleri Yuvam Konteyner kalitesiyle Türkiye’nin her yerine, yerinde kurulum imkanı ile satın alın.

3x7m, iki katlı 12li birleşim şantiye konteynerleri Yuvam Konteyner kalitesiyle Türkiye’nin her yerine, yerinde kurulum imkanı ile satın alın.

Yuvam Konteyner şantiye konteyner imalatında kalitesi ve tecrübesi ile bir çok firmanın tercihi haline gelmiştir. Yurtiçi ve yurtdışı projelerde imal ettiği şantiye konteynerleri ile standart şantiye yapılarından çok farklı sistematik imalat yapmaktayız. Özel mutfak alanları, özel toplantı alanları, özel havalandırma sistemleri, duş ve diğer özel ihtiyaçlarınıza en uygun çözümlerle imalat yapmaktayız.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Hali hazırda imal ettiğimiz şantiye konteynerimizde alt kat toplantı odası, ofis ve yemekhane olarak planlanlamıştır. Üst katta tüm personelin konaklayacağı yatakhane alanları, banyo ve wc alanları olarak planlanmıştır. Şiddetli yağmurlara karşı çatı ile desteklenmiştir. Üst katta yürüyüş alanı aynı zamanda alt kata suyu yansıtmayacak biçimde imal edilmiş olup veranda çıkıntısı sağlamaktadır. Tüm pencereler koruma güvenliğini artırmak amacıyla demir korkuluk ile kapatılmıştır.

Ek bilgi

Ağırlık 252 lbs
Boyutlar 1400 × 3600 × 240 cm

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Yorum Ekleyin:

Ürün Fiyat Talep Formu